Al meer dan 100 jaar lang is de Pyttersen’s dé adresbron voor en over georganiseerd Nederland. Deze almanak biedt profielen van particuliere, overheids- en semi-overheidsorganisaties en instellingen die een not-for-profit doel nastreven, waaronder bijvoorbeeld: produkt  en bedrijfschappen, branche  en vakverenigingen en opleidingsinstituten.

De meer dan 15.000 gerangschikte adressen van organisaties zijn op onderwerp gerubriceerd, waar bij iedere organisatie namen van contactpersonen, adressen en eventuele publicaties worden genoemd. Ook een uitgebreid alfabetische register is beschikbaar.

Naast een gedrukte uitgave is voor abonnees de Pyttersen’s ook online beschikbaar. Wil je geen prijzig naslagwerk aanschaffen maar eenmalig iets opzoeken? Bedenk dan dat dit naslagwerk in vrijwel iedere openbare bibliotheek aanwezig is.

Meer informatie: Uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum.