Al jaren is startpagina.nl een goed Nederlands beginpunt wanneer je op zoek bent naar een index/guide (oftewel een door mensen bijgehouden website/pagina met relevante hyperlinks). De enorme hoeveelheid aan zogenaamde dochterspagina ‘s, maakt startpagina.nl een niet te onderschatten bron voor bedrijfsinformatie.

Een goed voorbeeld van zo’n dochterpagina is marktonderzoek.startpagina.nl. Hier vind je veel (om niet te zeggen, heel veel) bruikbare links naar websites over marktonderzoek.

Het zijn echter ook vooral de niches, de branches en sectoren waar reguliere bronnen maar weinig over melden, waar dit soort index-pagina’s zeer waardevol kunnen zijn. Zie bijvoorbeeld ambacht.startpagina.nl of  plakboek-winkels.startpagina.nl. Een compleet overzicht vind je www.startpagina.nl/dochters. Mocht je onverhoopt op de startpagina niet slagen, kijk dan eens op het vergelijkbare startkabel.nl.

Meer informatie: