MINT NL bevat contactgegevens en financiële informatie van 1,8 miljoen Nederlandse bedrijven. In MINT NL vindt je gegevens van managers, web adressen en activiteiten, accountants, nieuws en marktonderzoek gerelateerd aan het bedrijf plus de eigendomsverhoudingen. De eigendomsverhoudingen worden weer gegeven in een diagram met een overzicht van aandeelhouders en deelnemingen.

Door middel van simpele zoekcriteria op branche of omzet is het mogelijk om bedrijven te selecteren. De interface van MINT NL adviseert over verfijningmogelijkheden, zodat het ook voor “eindgebruikers” mogelijk is om met behulp van complexe filters, specifiek bedrijfslijsten samen te stellen. MINT NL bestaat uit 5 modules:

Organisaties
De module Organisaties bevat contactinformatie plus beknopte financiële informatie van ruim 1.8 miljoen Nederlandse bedrijven.

Management & Commissarissen
Informatie over bestuurders van grotere bedrijven.

Jaarverslagen
U kunt in de module Jaarverslagen de bron van de bedrijfsinformatie raadplegen. In pdf formaat worden de jaarverslagen van bedrijven aangeboden. U heeft dus snel toegang tot toelichtingen op de balans en de winst- en verliesrekening van een bedrijf, gedetailleerde cijfers,kwalificaties van de accountant en toekomstvisie van een bedrijf.

Marktonderzoek
Deze module bevat meer dan 80 branche rapporten afkomstig van Datamonitor.

Nieuws
Nieuwsberichten van onder andere het Financieele Dagblad, MarketingData en Reuters, daarnaast fusie- en overname nieuwsitems afkomstig van ons eigen Fusie & Overname research team.

Meer informatie: http://www.bvdep.com/nl/MINT_NL.html