HowardsHome biedt toegang tot content uit meer dan 6000 Nederlandstalige bronnen op internet (dagbladen, vakbladen, brancheorganisaties, overheden, blogs etc.). 

Eerder zijn hier de diensten zoals MD Info die aanbiedt al beschreven (zie tag archive). Het verschil tussen MD Info en HowardsHome zit in de bron(beschrijving).

Bron, omdat HowardsHome alleen artikelen verzamelt die in de online media verschijnen. MD Info biedt vooral printed media. Beschrijving, omdat  HowardsHome de samenvatting automatisch genereert. Ook dit verschilt wezenlijk van de nog steeds door mensen gemaakte samenvattingen die MD Info biedt.

Toch bieden beide bronnen bijzonder goed bruikbare informatie voor de eigen organisatie. Of het nu gaat om informatie over klanten, concurrenten, markten of vakinhoudelijke informatie.

Bij beide bronnen zijn vooral de hoeveelheid bronnen, de manieren waarop individuele content via profielen geselecteerd kan worden, naast de via diverse kanalen waarmee de content kan worden verspreid, werkelijk uniek te noemen.

HowardsHome kent de volgende kanalen: e-mailalert, rss, intranet en mobiel. De diensten van HowardsHome zijn alleen toegankelijk voor abonnees (en/of intranet  gebruikers).  Op de website zijn enkele demo’s te bekijken, alsmede enkele productbeschrijvingen. Beide geven een beeld van de mogelijkheden die HowardsHome aanbiedt.

Meer informatie: http://www.howardshome.com/.