Ben je op zoek naar een goede bron voor handelscontacten/handelsadressen? Zoek niet verder.  Het Bureau voor Handelsinlichtingen (BuVoHa) is in 1903 opgericht op initiatief van de Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel en maakt tegenwoordig deel uit van ABC Uitgevers. BuVoHa biedt ondermeer de volgende diensten: AddressSearch, Prosearch, BuVoHaMatching en een merkenregister. 

Middels AddressSearch kan je aan de hand van branche of product, adreslijsten (wereldwijd) laten samenstellen van producenten/ exporteurs, importeurs/ groothandelaren. Je betaald per adres. Deze dienst is (tegen betaling van aanvullende opstartkosten) ook voor niet-abonnees beschikbaar. De ProSearch dienst is alleen voor abonnees. Zij kunnen in aanvulling op de adresinformatie, ook extra gegevens opvragen. Denk hierbij aan informatie als bedrijfsgrootte, omzet, directie, concernrelaties en rechtsvorm. 

De BuVoHa Matching dienst (alleen voor abonnees) bestaat uit het opnemen van een vraag -en/of aanbodprofiel in het handelsbemiddelingssysteem van BuVoHa.  Binnenkomende handelsaanvragen worden dagelijks gematched.

BuVoHa beschikt ook over een uitgebreid bestand met daarin binnen- en buitenlandse handelsmerken.  Middels de merknaam kan je vervolgens importeurs en/of fabrikanten achterhalen.

Meer informatie: http://www.buvoha.nl