liigl biedt één zoek-interface voor informatie uit verschillende Nederlandse en Europese juridische bronnen (rechtspraak.nl, wetten.nl, Parlando, statengeneraaldigitaal.nl en EUR-Lex). Deze bronnen bieden toegang tot geldende nationale en Europese wet- en regelgeving, kamerstukken vanaf 1945 en een forse selectie rechtbankdocumentatie.

Ben je op zoek naar een wet? Geef naam, afkorting of citeertitel. Combineren met een bepaald wetsartikelnummer kan ook. Uitspraken zijn te vinden met het zogenaamde het LJ-nummer, de naam van het rechtscollege en op datum. Voor kamerstukken gebruik je het dossiernummer of woorden uit de titel.

Vooral de filtermogelijkheden om je resultatenlijst te verbeteren, werken erg prettig.

NB Voor vergelijkbare bronnen, zie ook dit eerdere bericht.

Meer informatie: www.liigl.nl