Ieder jaar publiceert het Economisch Bureau van de ING Bank haar visie op de belangrijkste economische ontwikkelingen in 60 sectoren. Dit jaar is ook “Visie op regio’s in 2014” verschenen. Een nieuwe publicatie waarin voor alle provincies en regio’s, de ontwikkelingen en voorspellingen voor economie en arbeidsmarkt in 2014 op een rij zijn gezet. Beide rapporten bevatten een schat aan informatie over het Nederlandse bedrijfsleven.

Via de nieuwe tool www.ing.nl/visie2014 is het mogelijk om een rapportage op maat te maken. Combineer de vooruitzichten voor een bepaalde branche met de beschikbare gegevens van één of meer regio‘s. Zo krijg je een compacte maatwerkrapportage met de regionale werkloosheidcijfers, verwachte economische groei en demografische ontwikkelingen plus gegevens voor de branche (groeiverwachting en trends).

Meer informatie: