De Google Code is geen gewoon computerboek.  Het is volgens de enthousiaste lezers het eerste computerboek dat je in een adem uitleest.

Aldus Henk van Ess, schrijver van “De Google Code” op zijn speciale boek-website. Internetexpert Henk van Ess vertelt in dit boek meer over zijn speciale zoekmethode. Normaal alleen verteld aan professionele researchers, nu beschreven op een manier dat iedere leek die de moeite neemt het boek te lezen, het ook kan begrijpen.

Henk van Ess is geen onbekende in de wereld van deskresearchers. De website voelspriet.nl is (zeker voor pro’s), een aanrader. Het nieuwe boek belooft wat het zegt te doen: “Stop met zoeken. Begin met vinden.”  In eenvoudige bewoordingen, aangevuld met duidelijke voorbeelden, leer je al lezende(!), een voor velen, nieuwe manier van zoeken. Stel voortaan geen vragen meer, maar gebruik de zoekmachine om naar de gewenste antwoorden te zoeken. Ook het niet onbelangrijke checken van bronnen komt zeer goed aan bod (zie tevens fact checking (VillaMedia’s Dossier Kwaliteit).

Wil je Google snel tot in de essentie doorgronden?

Ga dan snel naar: http://www.googlecode.nl/