Op 31 maart 2010 gaat Economische Zaken als een van de eerste ministeries op in www.rijksoverheid.nl. Dit is de nieuwe site die alle websites van de ministeries, postbus51.nl en regering.nl vanaf 2011 gaat vervangen.

Met één rijksoverheid.nl website als ingang, moet het makkelijker worden om de informatie van de rijksoverheid te vinden. Niet langer bladeren per “ministerie”, binnenkort doe je dit op dus op onderwerp. Een nu direct al bruikbare onderwerpsindeling vind je overigens op Overheid.nl.

Op de nieuwe ministeriepagina binnen rijksoverheid.nl is alle informatie over EZ zelf en de bewindspersonen binnenkort terug te vinden op  www.rijksoverheid.nl/ez. Naast EZ volgen binnenkort regering.nl, postbus51.nl, minaz.nl, minocw.nl, minvws.nl en jeugdengezin.nl.

In de gaten houden dus, die nieuwe Rijksbrede website.

Meer informatie: