Hoewel nog steeds in betafase, is inhetnieuws.nl nu al een ideale bron voor snel inzicht en overzicht van actueel en historisch nieuws over personen, bedrijven, organisaties, plaatsen (en sinds kort ook evenementen). De homepage bevat momenteel een top 10 van personen, bedrijven, organisaties, plaatsen en evenementen in het nieuws. Een mooi pluspunt voor deskresearchers is dat ze ook nieuwsdossiers, een zoekmachine én terugbladeren in de tijd aanbieden. De bron dan ook vooral handig omdat zij snel veel aanknopingspunten biedt voor verdere research.

 

De nieuwsdossiers bevatten o.a. ingangen op het niveau van personen (zie ook het zeer populaire wieowie), bedrijven of actuele onderwerpen. Daarnaast zijn er een soort van katernen. Denk hierbij aan thema’s als Binnenland, Economie, Politiek en Sport.

De site Inhetnieuws.nl is een initiatief van Vayday BV. Inhetnieuws.nl  is al enige tijd beschikbaar in beta-fase. De homepage (en de ingebruikzijnde url’s) zijn nog aan verandering onderhevig.

Hoewel nog steeds in beta-fase, biedt de site momenteel snel inzicht en overzicht. De site kan nu al omschreven worden als een onmisbare bron voor deskresearchers.

Meer informatie: